Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Δίωξη για ανθρωποκτονία για τον θάνατο του ράπερ των Razastarr

Περίπου 2,5 χρόνια μετά από τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, έφτασε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (01/02), μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον θάνατο του καλλιτέχνη, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, άσκησε την Παρασκευή (01/03) ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον άτυχο Οδυσσέα.

Ο κατηγορούμενος επέβαινε μαζί με την σύζυγό και το παιδί τους στο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην παράσυρση του άτυχου ραπερ στο 30ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θήβας – Θίσβης Βοιωτίας κοντά στο χωριό του Ξηρονομή.

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 23ης Αυγούστου 2021. Ο οδηγός που βρίσκεται τώρα κατηγορούμενος, είχε εμφανιστεί τότε ως μάρτυρας που «απλά περνούσε από το σημείο».

Η λειτουργός της δικαιοσύνης έλαβε υπόψιν της τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που προσκόμισε η πλευρά του θύματος με την βοήθεια του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά.

Την είδηση μετέφερε στο “Τούνελ” ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ζησιμάτος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί